2 vakantiehuizen in La Tzoumaz gevonden

La Tzoumaz: La Tzoumaz (ook wel Les Mayens des Riddes genoemd) is een skioord in de Zwitserse Alpen, in de regio Wallis. Het resort ligt aan de noordkant van Verbier en biedt een prachtig uitzicht over het Rhônedal. In de winter kun je genieten van een natuurlijke ijsbaan, een verwarmd zwembad en de langste rodelbaan in West-Zwitserland (op 10 kilometer), beginnend bij de top van het station (2.354 m). Het resort is ook rechtstreeks... Lees meer

Verfijn uw zoekresultaat
Bestemming Wis filter

Populaire landen

Plaats Wis filter
Type verblijf Wis filter
Personen Wis filter
Slaapkamers Wis filter
Faciliteiten Wis filter
Toon alle
Rubriek Wis filter
Verblijfsduur Wis filter
Aankomst Wis filter
Vanaf
€1280
per week
A

Vakantiehuis Chalet Chante Neige

Vakantiewoning ZwitserlandWallis / ValaisLa Tzoumaz

Max. 8 personen
3 slaapkamers
Vanaf
€759
per week
B

Appartement T-Resort La Tzoumaz 2p4

Appartement ZwitserlandWallis / ValaisLa Tzoumaz

Max. 4 personen
1 slaapkamer
1-2 van de 2 resultaten

La Tzoumaz:

La Tzoumaz (ook wel Les Mayens des Riddes genoemd) is een skioord in de Zwitserse Alpen, in de regio Wallis. Het resort ligt aan de noordkant van Verbier en biedt een prachtig uitzicht over het Rhônedal.

In de winter kun je genieten van een natuurlijke ijsbaan, een verwarmd zwembad en de langste rodelbaan in West-Zwitserland (op 10 kilometer), beginnend bij de top van het station (2.354 m). Het resort is ook rechtstreeks verbonden met het skigebied Les Trois Vallées, met 98 andere skiliften en in totaal 410 km aan skipistes. Het skigebied Verbier staat bekend om zijn off-piste mogelijkheden. Vooral Tortin, Mont Fort, Valon D'Arby en Creblet zijn populaire excursies.

Het "maison de la Forêt" in La Tzoumaz heeft tentoonstellingen van lokale fauna en een populair café dat lokale producten serveert. Bekijk het aanbod aan vakantiehuizen in La Tzoumaz en je zal genieten van een geweldige vakantie!

Vakantiehuizen met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!